Alle barn elsker pannekaker. Men ettersom mamma nektet å lage det (fordi hun ikke klarte å steke dem), har jeg lite pannekakeminner. Pannekaker er jo godt, men jeg får alltid følelsen av å spise dessert, og synes egentlig ikke det er et fullverdig måltid. Det er derfor bananpannekaker er så genialt. Det er enkelt, sunt og skikkelig digg. Topper du de med lønnesirup (særlig den fra Helios) blir det rett og slett helt fantastisk. Perfekt søndagslunsj for hele familien.
Til ca. 3 personer:
- 3 (veldig) modne bananer
- 3 dl lettkokte havregryn
- 3-4 egg
- 1 dl melk
- 1 ts bakepulver
- 0,5 ts vaniljepulver/vaniljesukker (kan droppes)
- litt salt (kan droppes)
Kjør alt i brenderen (evt.stavmikser) slik at det blir en jevn røre. Stek som små lapper i smør på svak varme (du får plass til ca. 4 stk i panna samtidig).
0 kommentarer