Cognac-saus

Har du en flaske Cognac stående kan den brukes til mer enn å bare servere gjester et par ganger i året. Denne sausen er perfekt til lyst kjøtt, som svin og kylling. Litt annerledes, men veldig god. Vi hadde skikkelig dilla en periode! 

  • 3/4-dels valgfri buljongterning/1 ss fond 
  • 1/2 dl vann
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 ss Dijonsennep
  • 1 ss cognac
  • 1 presset hvitløksfedd
  • finhakket friske urter, feks timian

Rør ut buljongen i vannet, og tilsett deretter resten av ingrediensene. Gi sausen et forsiktig oppkok, og la den stå på svak varme noen minutter. Smak til med salt. Varm opp rett før servering. 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg