Supper i alle varianter er og blir en hverdagsfavoritt her i huset! Og topp det som toppes kan med parmesan, så blir det enda bedre. Denne oppskriften holder til ca. 4 porsjoner.
Du trenger:
- 2 squash (ca. 800 g)
- 1-2 løk (jeg brukte 1 gul og 1 rød)
- 3-4 hvitløksfedd
- 2 gulrøtter
- 1 eple eller en stor skvis med sitron
- Ca. 10-15 blader frisk basilikum (kan droppes)
- Ca. 5 dl kraft og/eller buljong-/fondvann (skal bare dekke grønnsakene, kan heller tilsette mer senere dersom suppa er for tykk)
- 1 dl fløte eller 3 ss creme fraiche
- Garnityr: masse parmesan & sprøstekt bacon
- Andre alternativer: egg, tabasco, gresskarkjerner, basilikum eller andre krydderurter
Slik gjør du:
- Stek løk og hvitløk blankt. Tilsett gulrøtter, eple og squash, og stek videre i ca. 10 min.
- Tilsett kraft/vann og la det koke til alt er mørt.
- Kjør det jevnt med stavmikser og tilsett fløte/creme fraiche.
- Smak til med salt, pepper og andre krydder.
- Server med masse revet parmesan og sprøstekt bacon.
2 kommentarer
Dette så kjempe godt ut 🙂
Propecia Eficacia Efectos Secundarios cialis from canada Buy Synthroid Without A Script