Bananpannekaker med en grønn vri


Hvorfor gidde å lage grønne pannekaker? Jo, det er en ganske effektiv måte å få i 2-åringen litt skjulte grønnsaker på. Og skjuling av grønnsaker er jo det vi driver med på kjøkkenet for tiden. Serverer jeg grønne blader kan du banne på at de går i gulvet, mens grønne pannekaker glir rett ned. De smaker egentlig helt som klassiske, søte bananpannekaker, men er jo plutselig en del sunnere. Og – MÅ ha lønnesirup på!


Du trenger til 4 porsjoner (kan selvfølgelig halveres):

  • 4 egg
  • 4 STORE never fersk spinat (dette smakes ikke, men gir en skikkelig grønn farge!)
  • 2 bananer
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl annet mel (jeg brukte en blanding av sammalt og fin spelt, men alt går, også bare mer havregryn)
  • 4 ts bakepulver
  • 2 ts vaniljepulver evt. vaniljesukker
  • 1,5 dl melk
  • litt salt om du vil 
  • evt. litt sukrinmelis eller stevia 

 

Bland alt sammen i blender, og stek som vanlig! 

2 kommentarer
    1. Disse spiser vi til frokost hver dag, uten mel, bare med havregryn! Skal tilsette spinat i helgen, skjulte grønnsaker er et mist;-) takk for tips!!!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg